Dag bloed, zweet en tranen!
Hallo signeersessies!

jouw eigen boek eindelijk in de winkels.

... moeiteloos en snel een boek op jouw naam.

Heb je een idee voor een businessboek of non-fictieboek, maar krijg je het niet op papier? Geen nood. Als ghostwriter help ik jou de juiste woorden en de perfecte structuur te vinden voor het verhaal dat jij wilt vertellen. Ik zet met liefde mijn tanden in jouw ‘onopgeloste puzzel’, tot ik voor elk stukje tekst de juiste plek heb gevonden.

Ghostwriting | Jij hebt een verhaal, ik giet het in de perfecte vorm

Allereerst: super dat je van plan bent een boek uit te brengen! Op die manier deel je jouw unieke kennis en ervaring met je doelgroep én creëer je een passief inkomen. Maar wat als je geen geboren schrijver bent?

Dan kies je voor een ervaren ghostwriter. En dan het liefst een ghostwriter die dansend uit bed komt voor het structureren van informatie en het perfectioneren van tekst, want dan kom je bij mij terecht.

tekstschrijver den haag cursus storytelling ervaring voorbeeld content meer klanten impact omzet business

Je maakt me zo blij als een kind als ik iets mag structureren en ordenen tot een perfect geheel. Helemaal als het een project betreft waar ik veel potentie in zie. Ik vind het dan bij voorbaat al zonde als niet alles uit de kast zou worden gehaald om er werkelijk een pareltje van te maken. Zeker wanneer iemand zijn ziel en zaligheid in het project legt. 

Als ghostwriter giet ik jouw verhaal in de perfecte vorm. Van begin tot eind blijf jij natuurlijk baas over (en auteur van) jouw boek. Wat ik doe? Ik denk – tot zover jij dat prettig vindt – met jou mee over o.a.: de volgorde van hoofdstukken, eventuele aanvullende onderwerpen, schrijftoon, inhoudelijke stijl en structuur en zelfs vormgeving en marketing. Als ghostwriter schrijf, herschrijf en redigeer ik waar nodig/gewenst, inclusief tussentijdse terugkoppelingen. Bovendien zorg ik er met een overzichtelijk dashboard voor dat we gestructureerd en efficiënt aan de slag blijven. Zie hier een voorbeeld. Het is een proces waarbij we nauw samenwerken. Zo komen we tot een eindresultaat waar we allebei meer dan trots op zijn en waarmee je jouw investering dik kunt terugverdienen.

Heb je jouw boek wel al grotendeels geschreven, maar nog hulp nodig bij het structureren en/of perfectioneren ervan? Lees hier hoe ik jou in dat geval van dienst kan zijn.

Kosten

Voor ghostwriting reken ik €90,- per uur. Ik werk met dit soort grotere projecten op basis van een min-max-offerte. Zo weet jij van tevoren precies waar je aan toe bent en heb ik toch enige speling in het te besteden aantal uren. Handig als er tussentijds bijvoorbeeld extra research nodig blijkt te zijn. De uiteindelijke investering is per project anders. Neem vrijblijvend contact op voor een gerichte prijsindicatie.

(her)schrijven teksten

90
per uur
  •  

Zij gingen jou voor:

ervaring tekstschrijver SEO
“Piya heeft een grote rol gespeeld in de online strategie van Fonds Slachtofferhulp. Haar teksten dragen bij aan een verbeterde vindbaarheid van onze websites. De samenwerking verloopt altijd zeer soepel, Piya heeft een heldere visie, een scherpe blik én pen en houdt van structuur. Hiermee voegt ze veel waarde toe aan onze projecten.”
Ivo Krapels
Fonds Slachtofferhulp
Eveline Ruitenberg
“Waar te beginnen met vertellen over Piya? Het eerste wat in mij opkomt, is; een bijzonder warm, invoelend, mooi mens. Met onder andere een groot hart voor taal. Met haar talent heeft ze mijn video’s omgezet in tekst en een compleet, logisch verhaal, verschillende blogs geschreven en SEO-proof gemaakt. Zeer waardevolle bijdrage voor mijn bedrijf. Superfijn!!! Samenwerken met Piya is een feest en een dikke aanrader!”
Kinderen Beter Begrijpen
Review Tekstbureau Pluym Mark
“Ik ben ongelooflijk onder de indruk van Piya, al vanaf het moment dat ik haar belde met de vraag of ze mij kon helpen bij het schrijven van mijn blogartikelen. Piya’s enthousiasme, diepgaande kennis, bewezen gevoel voor taal en inlevingsvermogen maken dat zij in staat is om zeer doelgroepspecifieke bedrijfsteksten te schrijven. Door vakjargon snel te doorgronden en teksten te schrijven in begrijpelijk Nederlands die voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast is ze als mens hartelijk, verbindend, humoristisch, inlevend en ontwapenend. Kortom een fijn mens om mee samen te werken.”
DaVinci Company
WhatsApp Image 2020-11-09 at 10.41.09
“Wat ben ik blij dat ik bij Piya terecht ben gekomen. Al een lange tijd had ik de intentie om een boek te schrijven. Hier en daar wat opzetjes gemaakt. Het zat dan wel in mijn hoofd, maar het op papier krijgen lukte maar niet... Op zoek gegaan naar een ghostwriter en via een Facebook-groep voor vrouwelijke ondernemers in contact gekomen met Piya. Vanaf het eerste contact wist ik het gelijk, het voelde goed, ze begreep wat ik wilde en wat mijn visie voor het boek is. Het gehele traject is onwijs soepel verlopen en iedere keer was ik weer zo blij als zij van al mijn hersenspinsels, het op papier kreeg hoe ik het voor ogen had. Ze reageert en handelt snel en adequaat. Ze weet wat ze doet en is een echte kunstenaar als het op schrijven aankomt. Lieve Piya, ik ben jou zo enorm dankbaar. Dank je wel voor al jouw goede ideeën, tijd en harde werk!”
Definitely Yes Wedding & Event Planning
recensie tekstschrijver
“Piya is superfijn om mee samen te werken. Ze helpt ons met waardevolle, professionele en sterke content voor ons bedrijf. We zijn dankbaar dat we met haar samenwerken! We raden iedereen haar aan.”
ZoMa Opleidingen
Judith Verhoef Birdwing Digital
“Piya is secuur en integer. Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet (dat doet láng niet iedereen haar na). Ze gaat professioneel te werk, komt met goede ideeën/invalshoeken en is daarin pro-actief. Bovenal is ze een vriendelijke, prettige dame om mee samen te werken.”
Birdwing Digital
Emeli Colen
“Als perfectionist wil je een mooi product afleveren. Bij het lezen van Piya’s pitch voor de opdracht voelde ik meteen de klik. Het eerste Skypegesprek ging lekker vlot en ondanks het feit dat ik in Curaçao zit en Piya in Nederland, bleek die afstand niet uit de samenwerking. De professionaliteit straalde er vanaf de eerste dag van af en ik kreeg ter voorstel een werkvolgorde en basisopzet van de indeling van het boek toegestuurd. Ik zag meteen dat ik met iemand te maken had die mij waar nodig kon sturen en mijn product naar een hoger niveau kon tillen. In drie maanden hebben we een volwaardige training neergezet, waarin Piya aan één woord voldoende had om er zinnen van te maken. Zij is daarmee mijn rechterhand en linkerhersenhelft geworden in de ontwikkeling van Challenge Accepted by Emeli.”
BLACK Curaçao
Vitor Neto
“Ik ben zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”
Staffice
“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”
Zerafet Tenwolde-Cansizoglu
Z3DLabs
thumbnail
“Voor de vervolmaking van mijn boek ‘Bijvangst’ heb ik Tekstbureau Pluym in de arm genomen. M’n bevindingen waren geweldig. Met een groot gevoel voor taal én stijl is het manuscript onder de loep genomen en naar een hoger plan getild. Als grote meerwaarde heb ik ervaren dat, naast deze taal- en stijltechnische ingrepen, ook inhoudelijk zeer empathisch met mijn verhaal werd omgegaan. Zo liepen taalpurisme én oprechte betrokkenheid hand in hand. Een pluim voor Pluym, een aanrader.”
Studio Kronenberg
mario loefen
“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”
Edge Solutions

Even invullen en klaar. 
Je krijgt binnen 48 uur een reactie. 
Tot snel!