Sterke online content nodig?

Kies voor een voordelige strippenkaart of blogabonnement!

Kies voor een voordelige strippenkaart of blogabonnement!

Online content nodig zoals blogs, nieuwsbrieven en/of berichten op social media? Dan ben je goed bezig. Het vergroten en behouden van jouw online zichtbaarheid is namelijk erg belangrijk. Maar dan moet je wel weten hoe.

Online content voor meer omzet én fans

Als je geen geboren taaltalent bent, is een spelfout al snel gemaakt en spreek je jouw doelgroep mogelijk niet op de juiste manier aan. En ja, daar word je écht op beoordeeld door jouw potentiële klant. Bewust of niet. Twijfel daarom niet en laat mij de teksten voor je schrijven of redigeren. Zo bereik jij effectief de juiste doelgroep, maak je meer omzet én creëer je ook nog eens een fanbase. Ik zet bovendien graag een stapje extra door jou waar mogelijk te adviseren op het gebied van online marketing.

Wat schuift dat?

Wil je met regelmaat een korte tekst (max. 1250 woorden) laten redigeren? Dan is een strippenkaart jouw grootste vriend. Hiermee ben je 20% goedkoper uit dan wanneer je de teksten los van elkaar aandraagt! Voor €160,- controleer ik 5000 woorden (circa 12 A4’tjes) op spelling, grammatica en interpunctie. Ook doe ik suggesties voor het aanpassen van onprettig leesbare zinnen of voor het beter afstemmen van de schrijftoon op jouw doelgroep. De strippenkaart is ideaal voor blogs, nieuwsbrieven of social media-berichten die jij zelf hebt geschreven, maar waarvan je wilt dat ze tiptop in orde zijn.

Liever volledig ontzorgd? Ik schrijf met plezier nieuwe, prikkelende content. Dit kost €65,- per uur.

Blogs nodig? Lees snel verder!

online content strippenkaart
online content zakelijk bloggen


Duurzame online zichtbaarheid met een blogabonnement

Ben jij één van die slimme ondernemers die de kracht van zakelijk bloggen inziet, maar kom je steeds maar niet aan schrijven toe? Of is het gewoon niet helemaal jouw ding? Met een blogabonnement blijf je langdurig verzekerd van online zichtbaarheid en traffic naar jouw website. En: jij positioneert je als dé expert in jouw vakgebied.

Je ontvangt naar keuze wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een kant-en-klare blogtekst van 650-1000 woorden, inclusief 1 à 2 correctierondes.

De investering voor een basisabonnement is als volgt:

Blogabonnement | BASIS
1 blogartikel per maand
€150
2 blogartikelen per maand
€290
4 blogartikelen per maand
€547

Liever volledig ontlast? Dan kies je voor het uitgebreidere plusabonnement. Behalve een prikkelende tekst zijn deze blogartikelen voorzien van:

– zoekmachine-optimalisatie (SEO);
– 1 à 2 gerelateerde afbeeldingen;
– interne en externe links;
– plaatsing op jouw website, en
– een bijpassende tekst om het artikel te delen op social media.

De investering voor een plusabonnement ziet er zo uit:

Blogabonnement | PLUS
1 blogartikel per maand
€190
2 blogartikelen per maand
€365
4 blogartikelen per maand
€697

Na 2 maanden zijn de abonnementen elk moment opzegbaar. 

Toch liever een losse blog afnemen? Dat kan ook.

Los blogartikel
1 blogartikel | BASIS
€175
1 blogartikel | PLUS
€225


Blogcontent-jaarplan

Wil je het liefst zelf bloggen, maar heb je geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? Met een speciaal voor jou uitgewerkt jaarplan weet jij 12 maanden lang precies wanneer jij waarover moet schrijven. Én welke zoekwoorden je daar het beste bij kunt gebruiken. Zo blijft jouw doelgroep optimaal betrokken bij jouw onderneming, sta je binnen no-time bekend als expert binnen jouw vakgebied en blijf je een jaar lang nieuwe klanten aantrekken.

Blogcontent-jaarplan
1 jaar
€260

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wie jou voor gingen?

mario loefen

“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”

Edge Solutions

“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”

Zerafet Tenwolde-Cansizoglu
Z3DLabs
Vitor Neto

“Ik was zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”

Staffice

Ben je klaar voor succes? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!