Sterke online content nodig?

Kies voor een voordelige strippenkaart of blogabonnement!

Kies voor een voordelige strippenkaart of blogabonnement!

TEKSTREDACTIE ONLINE CONTENT

Heb je zelf online content geschreven zoals blogs of berichten voor social media? Meestal doe je dit om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Slim! Althans, als je de juiste schrijfwijze te pakken hebt. Als je geen geboren taaltalent bent, is een spelfout al snel gemaakt en spreek je jouw doelgroep misschien niet automatisch op de juiste manier aan. En ja, daar word je écht op beoordeeld door jouw potentiële klant. Bewust of niet. Twijfel daarom niet en laat mij de teksten voor je redigeren. Hierbij controleer ik op spelling, grammatica en interpunctie. Ook   doe ik suggesties voor het aanpassen van onprettig leesbare zinnen of voor het beter afstemmen van de schrijftoon op jouw doelgroep. Zo weet je zeker dat jouw geïnvesteerde tijd zich terugverdient.

Tekstredactie kost €0,04 per woord.

Wil je met regelmaat een korte tekst (max. 1250 woorden) laten redigeren? Kies dan voor een strippenkaart. Ik redigeer dan 5000 woorden (circa 12 A4’tjes) voor €160,-. Dat is 20% goedkoper dan het normale tarief!

zakelijk-bloggen-blog-abonnement.jpg

BLOGABONNEMENT

Ben jij één van die slimme ondernemers die de kracht van zakelijk bloggen inziet, maar kom je steeds maar niet aan schrijven toe? Of is het gewoon niet helemaal jouw ding? Met een blogabonnement blijf je langdurig verzekerd van online zichtbaarheid en traffic naar jouw website. Je ontvangt naar keuze wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een kant-en-klare blogtekst van zo’n 650 woorden, inclusief 1-2 correctierondes.

Met een basisblogabonnement schrijf ik:

Aantal blogs per maand
Prijs
Korting
Totaal
1 blogartikel per maand
€97,50
n.v.t.
€97,50
2 blogartikelen per maand
€195,-
€28,-
€167,-
4 blogartikelen per maand
€390,-
€56,-
€334,-

Liever volledig ontlast? Kies dan voor een profblogabonnement. Behalve een prikkelende tekst zijn deze blogartikelen (waar mogelijk) voorzien van:

– de belangrijkste zoekwoorden;
– 1 à 2 gerelateerde afbeeldingen;
– interne en externe links;
– plaatsing op jouw website, en
– een bijpassende tekst om het artikel te delen op sociale media.

Met een profblogabonnement schrijf ik:

Aantal blogs per maand
Prijs
Korting
Totaal
1 blogartikel per maand
€145,-
n.v.t.
€145,-
2 blogartikelen per maand
€290,-
€43,-
€247,-
4 blogartikelen per maand
€580,-
€83,-
€497,-

Na 2 maanden zijn de abonnementen elk moment opzegbaar. 

Liever een losse blog afnemen? Dat kan ook! 

Artikel
Prijs
1 basisblogartikel
€120,-
1 profblogartikel
€169,-

BLOGCONTENT-JAARPLAN

Wil je toch liever zelf bloggen, maar heb je geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? Met een speciaal voor jou uitgewerkt jaarplan weet jij 12 maanden lang precies wanneer jij waarover moet schrijven. Én welke zoekwoorden je daar het beste bij kunt gebruiken. Zo blijft jouw doelgroep optimaal betrokken bij jouw onderneming, sta je binnen no-time bekend als expert binnen jouw vakgebied en blijf je een jaar lang nieuwe klanten aantrekken.

Blogcontent-jaarplan
Prijs
1 jaar
€260,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wie jou voor gingen?

mario loefen

“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”

Edge Solutions

“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”

Zerafet Tenwolde
Cansizoglu, Z3DLabs
Vitor Neto

“Ik was zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”

Staffice

Ben je klaar voor succes? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!