Wie zit er achter Tekstbureau Pluym?

Tekstschrijver nodig? Aangenaam! Piya is de naam

copywriter nodig tekstschrijver gezocht

Ik ben in 1988 als rasperfectionist en structuurjunkie op deze aardbol verschenen. Privé is dat niet altijd wenselijk, maar in mijn werk als tekstschrijver is het een uitkomst. 

In mijn kindertijd is het zaadje geplant voor mijn huidige werk, toen ik mijn oma ijverig hielp met het oplossen van kruiswoordpuzzels. Ik deelde haar liefde voor puzzelen met taal. En eigenlijk doe ik nu niet veel anders.

Jouw unieke verhaal krachtig de wereld in

De woorden van een tekst zie ik als puzzelstukjes waarmee ik heen en weer schuif tot alles past. Sommige stukjes moeten van plaats wisselen. Andere blijken niet bij de puzzel te horen (‘schrijven is schrappen’). En sommige stukjes moeten worden gedraaid om beter te passen (lang leve de synoniemen!). Een heerlijke uitdaging die mij goed ligt. Ook al vergt het soms wat speurwerk, het lukt altijd. Uiteindelijk ligt alles op zijn plek en ontstaat er een overzichtelijk en doeltreffend geheel. En dan heb ik ook nog een schrijver of ondernemer geholpen om zijn unieke verhaal krachtig de wereld in te brengen. Wat een kick geeft dat!

Na veel verschillende paden te hebben bewandeld, vooral in de pedagogische en creatieve richting, koos ik uiteindelijk voor de opleiding Creatief Schrijven van de Schrijversacademie. Sinds het afronden van mijn specialisatie Redactie neem ik met veel plezier uiteenlopende opdrachten aan onder de naam Tekstbureau Pluym. 

Het meest gelukkig word ik van samenwerkingen met missiegedreven organisaties. Door de juiste woorden te verbinden aan hun visie en missie, help ik hun impact te vergroten. Dit geeft mijn werk de verdieping die ik zoek.

Een team vol experts

Sinds 2021 werk ik met een team van tekstprofessionals. Zodat ik jou ook in drukke tijden van sterke content kan voorzien. Omdat ieder een eigen expertise heeft, heb ik voor elke klant dé perfecte match. Is het inzetten van een andere tekstschrijver nodig? Dan vraag ik mij steevast af: wie is met dit soort teksten het meest ervaren en wordt écht blij van zo’n opdracht? Zo wordt er altijd met plezier, passie en de juiste kennis gewerkt. Als tussenpersoon ben ik voor jullie allebei het vaste aanspreekpunt en voorzie ik de tekstheldin in kwestie van een glasheldere briefing. Bovendien zou ik geen rasperfectionist zijn als ik niet zou toezien op de geleverde kwaliteit. Daarom loop ik alle teksten zorgvuldig na, voordat jij ze ontvangt. Twee paar ogen voor de prijs van één dus. Goed om te weten: het inzetten van andere tekstprofessionals gebeurt alleen in overleg met jou.

Tekstschrijver nodig? Neem vrijblijvend contact op; ik denk graag met je mee. 
Hier lees je hoe anderen mijn diensten hebben ervaren.

Pluym werkt milieuvriendelijk

Ik ben graag lief voor onze planeet en werk dan ook zoveel mogelijk digitaal. 
Moet ik toch iets printen? Dan gebruik ik milieuvriendelijk papier.

Logofielen, verenigt u!

Ben jij net als ik een ware logofiel, ofwel gek op mooie woorden en taal? Dan stel ik je graag voor aan Pluymvogel. Deze fluffige vrolijkerd moet af en toe even zijn ei kwijt en brengt daarom met regelmaat een bijzonder, buitenlands woord onder de aandacht. Woorden van diverse pluimage die zó eigenaardig zijn, dat ze zich vaak niet in één Nederlands woord laten vatten. Pluymvogel dropt z’n eieren op Facebook en Instagram.

tekstschrijver nodig Pluymvogel
tekstschrijver den haag
 
Gratis schrijftips? ✨

👉 Download het gratis e-book ‘Van warreltaal naar waanzinnige content’
👉 Doe de gratis quiz en ontdek meteen de knelpunten in je huidige copy
👉 Volg me op Facebook of Instagram

 

 

Even invullen en klaar. 
Je krijgt binnen 48 uur een reactie. 
Tot snel!