Stel je eens voor ...

... moeiteloos en snel een volledige training en/of cursusmateriaal schrijven.

... moeiteloos en snel jouw training in elkaar.
... jouw businessboek klaar voor uitgave.
training of cursusmateriaal schrijven

Je hebt een MEGAgoed idee voor een waardevolle training of een businessboek. Je beschikt over unieke kennis die anderen écht gaat helpen. Maar er is zo ontzettend veel informatie te delen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Een idee voor een training of businessboek. En nu?

Waar moet je beginnen? Welke volgorde van onderwerpen is logisch? Welke informatie is echt essentieel en welke kan beter worden weggelaten? Waar ga je überhaupt de tijd en het doorzettingsvermogen vandaan halen om ooit tot een mooi eindproduct te komen?!

Bij Pluym zit je goed

Stel je eens voor dat er iemand bestaat die dansend uit bed komt voor het ordenen en structureren van informatie. Dat iemand jou met veel plezier helpt om al jouw ideeën op papier te krijgen. En jouw unieke concept zo krachtig vorm te geven, dat het ook nog eens direct aanslaat. 

Hoe tof zou dat zijn?! 

Niet alleen tof, ook gewoon heel haalbaar. Je bent bij mij namelijk aan het juiste adres. Ik ben als rasperfectionist en structuurjunkie op deze aardbol verschenen. Privé is dat niet altijd wenselijk, maar in mijn werk als tekstschrijver is het een uitkomst. 

Tekstschrijver Den Haag Copywriter gezocht

Mijn tanden in jouw 'onopgeloste puzzel'

Je maakt me zo blij als een kind als ik iets mag structureren en ordenen tot een perfect geheel. Helemaal als het een project betreft waar ik veel potentie in zie. Ik vind het dan bij voorbaat al zonde als niet alles uit de kast zou worden gehaald om er werkelijk een pareltje van te maken. Zeker wanneer iemand er zijn ziel en zaligheid in legt.

Klant is koning; jouw mening houd ik altijd in acht. Het blijft jouw project en ik vervul alleen een ondersteunende rol. Maar desgewenst denk ik ook mee over inhoudelijke aanvullingen, bonusmateriaal, vormgeving enzovoort.

Ik zet met liefde mijn tanden in jouw ‘onopgeloste puzzel’, tot ik voor elk stukje tekst de juiste plek heb gevonden. En tot jij een kant-en-klare training of businessboek hebt waar je trots op kunt zijn.

Dit levert het jou op

Laten we meteen even naar het leukste kijken: wat levert het je op? Jouw unieke kennis in de perfecte vorm gegoten, klaar om te verkopen. Zodat jij anderen met jouw kennis en kunde kunt verrijken en de investering dik kunt terugverdienen. 

Bonus: je hebt weer rust en ruimte voor andere dingen die belangrijk voor jou zijn.
Dit ei is eindelijk gelegd!

Geef je het schrijven van een training of businessboek liever helemaal uit handen? Lees hier hoe ik jou als ghostwriter kan helpen.

Wat schuift dat?

Voor het meeschrijven aan een training, cursusmateriaal of een businessboek en voor overige werkuren (bijvoorbeeld voor tussentijds overleg, het structureren van de informatie en het vormgeven van de inhoud) is jouw investering €90,- per uur.

Ik werk met dit soort grotere projecten op basis van een min-max-offerte. Zo weet jij van tevoren precies waar je aan toe bent en heb ik toch enige speling in het te besteden aantal uren. Handig als er tussentijds extra research of overleg nodig blijkt te zijn.

De uiteindelijke investering is dus per project anders. Neem vrijblijvend contact op voor een gerichte prijsindicatie.

(her)schrijven teksten

90
per uur
  •  

Training of businessboek klaar? Laatste stop: tekstredactie

redigeren teksten

0,08
per woord
  •  

Hoeft jouw training of businessboek alleen (nog) te worden geredigeerd? Voor €0,08 per woord controleer ik de teksten op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie. Ook benoem ik inhoudelijke onduidelijkheden en doe ik suggesties voor het aanpassen van onprettig leesbare zinnen. Lees hier meer over wat tekstredactie precies inhoudt.

Voordeel: voor elk woord boven de 10.000 woorden reken ik nog maar €0,07. 

Zij gingen jou voor:

ervaring tekstschrijver SEO
“Piya heeft een grote rol gespeeld in de online strategie van Fonds Slachtofferhulp. Haar teksten dragen bij aan een verbeterde vindbaarheid van onze websites. De samenwerking verloopt altijd zeer soepel, Piya heeft een heldere visie, een scherpe blik én pen en houdt van structuur. Hiermee voegt ze veel waarde toe aan onze projecten.”
Ivo Krapels
Fonds Slachtofferhulp
Eveline Ruitenberg
“Waar te beginnen met vertellen over Piya? Het eerste wat in mij opkomt, is; een bijzonder warm, invoelend, mooi mens. Met onder andere een groot hart voor taal. Met haar talent heeft ze mijn video’s omgezet in tekst en een compleet, logisch verhaal, verschillende blogs geschreven en SEO-proof gemaakt. Zeer waardevolle bijdrage voor mijn bedrijf. Superfijn!!! Samenwerken met Piya is een feest en een dikke aanrader!”
Kinderen Beter Begrijpen
Review Tekstbureau Pluym Mark
“Ik ben ongelooflijk onder de indruk van Piya, al vanaf het moment dat ik haar belde met de vraag of ze mij kon helpen bij het schrijven van mijn blogartikelen. Piya’s enthousiasme, diepgaande kennis, bewezen gevoel voor taal en inlevingsvermogen maken dat zij in staat is om zeer doelgroepspecifieke bedrijfsteksten te schrijven. Door vakjargon snel te doorgronden en teksten te schrijven in begrijpelijk Nederlands die voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast is ze als mens hartelijk, verbindend, humoristisch, inlevend en ontwapenend. Kortom een fijn mens om mee samen te werken.”
DaVinci Company
WhatsApp Image 2020-11-09 at 10.41.09
“Wat ben ik blij dat ik bij Piya terecht ben gekomen. Al een lange tijd had ik de intentie om een boek te schrijven. Hier en daar wat opzetjes gemaakt. Het zat dan wel in mijn hoofd, maar het op papier krijgen lukte maar niet... Op zoek gegaan naar een ghostwriter en via een Facebook-groep voor vrouwelijke ondernemers in contact gekomen met Piya. Vanaf het eerste contact wist ik het gelijk, het voelde goed, ze begreep wat ik wilde en wat mijn visie voor het boek is. Het gehele traject is onwijs soepel verlopen en iedere keer was ik weer zo blij als zij van al mijn hersenspinsels, het op papier kreeg hoe ik het voor ogen had. Ze reageert en handelt snel en adequaat. Ze weet wat ze doet en is een echte kunstenaar als het op schrijven aankomt. Lieve Piya, ik ben jou zo enorm dankbaar. Dank je wel voor al jouw goede ideeën, tijd en harde werk!”
Definitely Yes Wedding & Event Planning
recensie tekstschrijver
“Piya is superfijn om mee samen te werken. Ze helpt ons met waardevolle, professionele en sterke content voor ons bedrijf. We zijn dankbaar dat we met haar samenwerken! We raden iedereen haar aan.”
ZoMa Opleidingen
Judith Verhoef Birdwing Digital
“Piya is secuur en integer. Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet (dat doet láng niet iedereen haar na). Ze gaat professioneel te werk, komt met goede ideeën/invalshoeken en is daarin pro-actief. Bovenal is ze een vriendelijke, prettige dame om mee samen te werken.”
Birdwing Digital
Emeli Colen
“Als perfectionist wil je een mooi product afleveren. Bij het lezen van Piya’s pitch voor de opdracht voelde ik meteen de klik. Het eerste Skypegesprek ging lekker vlot en ondanks het feit dat ik in Curaçao zit en Piya in Nederland, bleek die afstand niet uit de samenwerking. De professionaliteit straalde er vanaf de eerste dag van af en ik kreeg ter voorstel een werkvolgorde en basisopzet van de indeling van het boek toegestuurd. Ik zag meteen dat ik met iemand te maken had die mij waar nodig kon sturen en mijn product naar een hoger niveau kon tillen. In drie maanden hebben we een volwaardige training neergezet, waarin Piya aan één woord voldoende had om er zinnen van te maken. Zij is daarmee mijn rechterhand en linkerhersenhelft geworden in de ontwikkeling van Challenge Accepted by Emeli.”
BLACK Curaçao
Vitor Neto
“Ik ben zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”
Staffice
“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”
Zerafet Tenwolde-Cansizoglu
Z3DLabs
thumbnail
“Voor de vervolmaking van mijn boek ‘Bijvangst’ heb ik Tekstbureau Pluym in de arm genomen. M’n bevindingen waren geweldig. Met een groot gevoel voor taal én stijl is het manuscript onder de loep genomen en naar een hoger plan getild. Als grote meerwaarde heb ik ervaren dat, naast deze taal- en stijltechnische ingrepen, ook inhoudelijk zeer empathisch met mijn verhaal werd omgegaan. Zo liepen taalpurisme én oprechte betrokkenheid hand in hand. Een pluim voor Pluym, een aanrader.”
Studio Kronenberg
mario loefen
“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”
Edge Solutions

Even invullen en klaar. 
Je krijgt binnen 48 uur een reactie. 
Tot snel!