Stel je eens voor...

... moeiteloos en snel een volledige training en/of cursusmateriaal schrijven.

... moeiteloos en snel een volledige training en/of cursusmateriaal schrijven.
training of cursusmateriaal schrijven

Je hebt een steengoed idee voor een waardevolle training en/of een werkboek. Een uniek concept dat anderen écht gaat helpen. Maar er is zo ontzettend veel informatie over te delen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Een idee voor een training. En nu?

Waar moet je beginnen? Welke volgorde van onderwerpen is logisch? Welke informatie is echt essentieel en welke kan beter worden weggelaten? Waar ga je überhaupt de tijd en het doorzettingsvermogen vandaan halen om ooit tot een mooi eindproduct te komen?!

Bij Pluym zit je goed

Stel je eens voor dat er iemand bestaat die dansend uit bed komt voor het ordenen en structureren van informatie. Dat iemand jou met veel plezier helpt om al jouw ideeën op papier te krijgen. En jouw unieke concept zo krachtig vorm te geven, dat het ook nog eens direct aanslaat. 

Hoe tof zou dat zijn?! 

Niet alleen tof, ook gewoon heel haalbaar. Je bent bij mij namelijk aan het juiste adres. Ik ben als rasperfectionist en structuurjunkie op deze aardbol verschenen. Privé is dat niet altijd wenselijk, maar in mijn werk als tekstschrijver is het een uitkomst. 

 

training of cursusmateriaal schrijven

Mijn tanden in jouw 'onopgeloste puzzel'

Je maakt me zo blij als een kind als ik iets mag structureren en ordenen tot een perfect geheel. Helemaal als het een project betreft waar ik veel potentie in zie. Ik vind het dan bij voorbaat al zonde als niet alles uit de kast zou worden gehaald om er werkelijk een pareltje van te maken. Zeker wanneer iemand zijn ziel en zaligheid in zijn/haar project legt.

Klant is koning; jouw mening houd ik altijd in acht. Het blijft jouw project en ik vervul alleen een ondersteunende rol. Maar desgewenst denk ik ook mee over inhoudelijke aanvullingen, bonusmateriaal, vormgeving enzovoort.

Ik zet met liefde mijn tanden in jouw ‘onopgeloste puzzel’, tot ik voor elk stukje tekst de juiste plek heb gevonden. 

training of cursusmateriaal schrijven

Wat schuift dat?

Voor het meeschrijven aan een training en/of cursusmateriaal en voor overige werkuren (bijvoorbeeld voor tussentijds overleg, het doen van onderzoek, het structureren van de informatie en het vormgeven van de inhoud) is jouw investering €65,- per uur. Wat het jou oplevert? Jouw unieke training/cursusmateriaal in de perfecte vorm gegoten, klaar om te verkopen. Zodat jij anderen met jouw kennis en kunde kunt verrijken en de investering dik kunt terugverdienen. Bonus: je hebt weer rust en ruimte voor andere dingen die belangrijk voor jou zijn. Dit ei is eindelijk gelegd!

Hoeveel tijd nodig is om tot het gewenste eindproduct te komen, is per project anders. Neem vrijblijvend contact op voor een gerichte prijsindicatie.

Klaar voor tekstredactie?

Is de vorm van de training en/of het -materiaal naar wens? Dan kan de tekstredactie beginnen. Hierbij controleer ik de teksten op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie. Ook benoem ik inhoudelijke onduidelijkheden en doe ik suggesties voor het aanpassen van onprettig leesbare zinnen. Hiervoor geldt een tarief per woord (hoe meer woorden, hoe goedkoper het tarief).

Kosten tekstredactie
Prijs
Eerste 10.000 woorden:
€0.04
Alle overige woorden: 
€0.03

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wie jou voor gingen?

Emeli Colen

“Als perfectionist wil je een mooi product afleveren. Bij het lezen van Piya’s pitch voor de opdracht voelde ik meteen de klik. Het eerste Skypegesprek ging lekker vlot en ondanks het feit dat ik in Curaçao zit en Piya in Nederland, bleek die afstand niet uit de samenwerking. De professionaliteit straalde er vanaf de eerste dag van af en ik kreeg ter voorstel een werkvolgorde en basisopzet van de indeling van het boek toegestuurd. Ik zag meteen dat ik met iemand te maken had die mij waar nodig kon sturen en mijn product naar een hoger niveau kon tillen. In drie maanden hebben we een volwaardige training neergezet, waarin Piya aan één woord voldoende had om er zinnen van te maken. Zij is daarmee mijn rechterhand en linkerhersenhelft geworden in de ontwikkeling van Challenge Accepted by Emeli.”

BLACK Curaçao
mario loefen

”Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”

Edge Solutions

“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”

Zerafet Tenwolde-Cansizoglu
Z3DLabs
Vitor Neto

“Ik ben zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”

Staffice

Ben je klaar voor succes? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!