Stel je eens voor ...

... direct meer klanten door hulp van een tekstschrijver.

direct meer klanten door hulp van een tekstschrijver.

Webteksten zijn belangrijker dan je denkt. Zij bepalen uiteindelijk of een bezoeker daadwerkelijk klant wordt. Dus wil je succesvol worden met jouw unieke dienst of product, dan moet je voldoen aan 2 voorwaarden:

1. jouw website moet goed vindbaar zijn, en
2. de webteksten moeten een potentiële klant overtuigen. Webteksten die werken (lees: werven)

Je kunt vele talenten hebben, maar als een sterk taalgevoel aan dat rijtje ontbreekt kan het heel goed zijn dat dít jouw succes in de weg staat. Een handjevol spelfouten in jouw webteksten kunnen jouw professionele voorkomen al tenietdoen. Maar ook als een webtekst niet pakkend genoeg is loop je veel klandizie mis. 

Een potentiële klant wil verleid en overtuigd worden. Daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen een uitleg over jouw dienst of product. Bepaalde woordkeuzes, een logische opbouw, de juiste schrijftoon … Een krachtige tekst ís ook niet zo 1-2-3 geschreven. 

Je wilt bovendien dat de webteksten de identiteit van jouw bedrijf ademen. Dat jouw ideale klant direct een klik voelt. En natuurlijk dat hij jouw website moeiteloos weet te vinden.

Maar …

Stuur mij jouw concept, ik zorg voor de magie

Stel je voor dat je geholpen wordt door een tekstprofessional. Met als gevolg: prikkelende webteksten met 100% overtuigingskracht. Stel je eens voor dat daardoor de klanten binnenstromen en jouw droom om succesvol te zijn, ineens werkelijkheid wordt.

Te mooi om waar te zijn? Of toch niet? Ik vind het heerlijk om te dagdromen, maar maak nog veel liever dromen waar. Het enige dat jij hoeft te doen, is mij de basistekst (of het concept daarvan) toe te sturen. Ik zorg voor de magie. Zodat jij webteksten krijgt die:

tevreden-met-webteksten-.jpg

Eenmalige investering, duurzaam effect

Hoeven de webteksten alleen te worden geredigeerd? Voor €0,04 per woord controleer ik de teksten op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie. Ook benoem ik inhoudelijke onduidelijkheden en doe ik suggesties voor het aanpassen van onprettig leesbare zinnen.

Voor het schrijven van nieuwe content, het herschrijven van bestaande content, het toepassen van SEO en overige lees-/werkuren (bijvoorbeeld voor extra overleg of het doen van onderzoek) geldt een uurtarief van €65,-.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wie jou voor gingen?

mario loefen

“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”

Edge Solutions

“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”

Zerafet Tenwolde-Cansizoglu
Z3DLabs
Vitor Neto

“Ik ben zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”

Staffice

Ben je klaar voor succes? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!