Stel je eens voor ...

... direct meer klanten door hulp van een tekstschrijver.

direct meer klanten door hulp van een tekstschrijver.

Je bent een ondernemer met een sterke ambitie: succesvol worden met jouw unieke dienst of product. Jouw website is al even in de lucht en je schreeuwt het bestaan van jouw bedrijf van de daken. 

Maar de klanten blijven uit. Waar ligt dat toch aan?!

Je kunt vele talenten hebben, maar als een sterk taalgevoel aan dat rijtje ontbreekt kan het heel goed zijn dat dít jouw succes in de weg staat. Een handjevol spelfouten kunnen jouw professionele voorkomen al tenietdoen. Maar ook als een tekst niet pakkend genoeg is loop je veel klandizie mis. 

Een potentiële klant wil verleid en overtuigd worden. Daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen een uitleg over jouw dienst of product. Bepaalde woordkeuzes, een logische opbouw, de juiste schrijftoon … Een krachtige tekst ís ook niet zo 1-2-3 geschreven. 

Je wilt bovendien dat de teksten de identiteit van jouw bedrijf ademen. Dat jouw ideale klant direct een klik voelt. En natuurlijk dat hij jouw website moeiteloos weet te vinden.

Maar…

  • je bent geen geboren taaltalent;
  • je weet niet hoe je jouw doelgroep het beste kunt aanspreken;
  • je vind het lastig om de identiteit van jouw organisatie om te zetten in woorden;
  • je zou niet weten wat een tekst prikkelend en overtuigend maakt, en/of
  • je hebt geen verstand van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Stel je voor dat je hierbij geholpen wordt door een tekstprofessional. Met als gevolg: prikkelende webteksten met 100% overtuigingskracht. Stel je eens voor dat daardoor de klanten binnenstromen en jouw droom om succesvol te zijn, ineens werkelijkheid wordt.

Te mooi om waar te zijn? Of toch niet? Ik vind het heerlijk om te dagdromen, maar maak nog veel liever dromen waar. Het enige dat jij hoeft te doen, is mij de basistekst (of het concept daarvan) toe te sturen. Ik zorg voor de magie.

Zodat jij een website krijgt met teksten die:

tevreden-met-webteksten-.jpg
  • 100% professionaliteit uitstralen;
  • jouw unieke verhaal vertellen, op een manier die raakt;
  • jouw ideale klant persoonlijk aanspreken;
  • potentiële klanten direct overtuigen van jouw product of dienst, én
  • via zoekmachines goed vindbaar zijn en meteen de juiste klante aantrekken.

KOSTEN

Hoeven de webteksten alleen te worden geredigeerd? Voor €0,04 per woord controleer ik de teksten op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie. Ook benoem ik inhoudelijke onduidelijkheden en doe ik suggesties voor het aanpassen van onprettig leesbare zinnen.

Voor het schrijven van nieuwe content, het herschrijven van bestaande content, het toepassen van SEO en overige lees-/werkuren (bijvoorbeeld voor extra overleg of het doen van onderzoek) geldt een uurtarief van €65,-.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wie jou voor gingen?

mario loefen

“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”

Edge Solutions

“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”

Zerafet Tenwolde
Cansizoglu, Z3DLabs
Vitor Neto

“Ik ben zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”

Staffice

Ben je klaar voor succes? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!