Stel je eens voor ...

... direct meer klanten door hulp van een tekstschrijver.

direct meer klanten door hulp van een tekstschrijver.

Webteksten zijn belangrijker dan je denkt. Zij bepalen uiteindelijk of een bezoeker daadwerkelijk klant wordt. Dus wil je succesvol worden met jouw unieke dienst of product, dan moet je voldoen aan 2 voorwaarden:

1. jouw website moet goed vindbaar zijn, en
2. de webteksten moeten een potentiële klant overtuigen. Webteksten die werken (lees: werven)

Je kunt vele talenten hebben, maar als een sterk taalgevoel aan dat rijtje ontbreekt kan het heel goed zijn dat dít jouw succes in de weg staat. Een handjevol spelfouten in jouw webteksten kunnen jouw professionele voorkomen al tenietdoen. Maar ook als een webtekst niet pakkend genoeg is loop je veel klandizie mis. 

Een potentiële klant wil verleid en overtuigd worden. Daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen een uitleg over jouw dienst of product. Bepaalde woordkeuzes, een logische opbouw, de juiste schrijftoon … Een krachtige tekst ís ook niet zo 1-2-3 geschreven. 

Je wilt bovendien dat de webteksten de identiteit van jouw bedrijf ademen. Dat jouw ideale klant direct een klik voelt. En natuurlijk dat hij jouw website moeiteloos weet te vinden.

Maar …

Stuur mij jouw concept, ik zorg voor de magie

Stel je voor dat je geholpen wordt door een tekstprofessional. Met als gevolg: prikkelende webteksten met 100% overtuigingskracht. Stel je eens voor dat daardoor de klanten binnenstromen en jouw droom om succesvol te zijn, ineens werkelijkheid wordt.

Te mooi om waar te zijn? Of toch niet? Ik vind het heerlijk om te dagdromen, maar maak nog veel liever dromen waar. Het enige dat jij hoeft te doen, is mij de basistekst (of het concept daarvan) toe te sturen. Ik zorg voor de magie. Zodat jij webteksten krijgt die:

tevreden-met-webteksten-.jpg

Eenmalige investering, duurzaam effect

Hoeven de webteksten alleen te worden geredigeerd? Voor €0,04 per woord controleer ik de teksten op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie. Ook benoem ik inhoudelijke onduidelijkheden en doe ik suggesties voor het aanpassen van onprettig leesbare zinnen.

Voor het schrijven van nieuwe content, het herschrijven van bestaande content, het toepassen van SEO en overige lees-/werkuren (bijvoorbeeld voor extra overleg of het doen van onderzoek) geldt een uurtarief van €65,-.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wie jou voor gingen?

Eveline Ruitenberg

“Waar te beginnen met vertellen over Piya? Het eerste wat in mij opkomt, is; een bijzonder warm, invoelend, mooi mens. Met onder andere een groot hart voor taal. Met haar talent heeft ze mijn video’s omgezet in tekst en een compleet, logisch verhaal, verschillende blogs geschreven en SEO-proof gemaakt. Zeer waardevolle bijdrage voor mijn bedrijf. Superfijn!!! Samenwerken met Piya is een feest en een dikke aanrader!”

Kinderen Beter Begrijpen
Emeli Colen

“Als perfectionist wil je een mooi product afleveren. Bij het lezen van Piya’s pitch voor de opdracht voelde ik meteen de klik. Het eerste Skypegesprek ging lekker vlot en ondanks het feit dat ik in Curaçao zit en Piya in Nederland, bleek die afstand niet uit de samenwerking. De professionaliteit straalde er vanaf de eerste dag van af en ik kreeg ter voorstel een werkvolgorde en basisopzet van de indeling van het boek toegestuurd. Ik zag meteen dat ik met iemand te maken had die mij waar nodig kon sturen en mijn product naar een hoger niveau kon tillen. In drie maanden hebben we een volwaardige training neergezet, waarin Piya aan één woord voldoende had om er zinnen van te maken. Zij is daarmee mijn rechterhand en linkerhersenhelft geworden in de ontwikkeling van Challenge Accepted by Emeli.”

BLACK Curaçao
WhatsApp Image 2020-11-09 at 10.41.09

“Wat ben ik blij dat ik bij Piya terecht ben gekomen. Al een lange tijd had ik de intentie om een boek te schrijven. Hier en daar wat opzetjes gemaakt. Het zat dan wel in mijn hoofd, maar het op papier krijgen lukte maar niet... Op zoek gegaan naar een ghostwriter en via een Facebook-groep voor vrouwelijke ondernemers in contact gekomen met Piya. Vanaf het eerste contact wist ik het gelijk, het voelde goed, ze begreep wat ik wilde en wat mijn visie voor het boek is. Het gehele traject is onwijs soepel verlopen en iedere keer was ik weer zo blij als zij van al mijn hersenspinsels, het op papier kreeg hoe ik het voor ogen had. Ze reageert en handelt snel en adequaat. Ze weet wat ze doet en is een echte kunstenaar als het op schrijven aankomt. Lieve Piya, ik ben jou zo enorm dankbaar. Dank je wel voor al jouw goede ideeën, tijd en harde werk!”

Definitely Yes Wedding & Event Planning
Vitor Neto

“Ik ben zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”

Staffice

“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”

Zerafet Tenwolde-Cansizoglu
Z3DLabs
mario loefen

“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”

Edge Solutions
thumbnail

“Voor de vervolmaking van mijn boek ‘Bijvangst’ heb ik Tekstbureau Pluym in de arm genomen. M’n bevindingen waren geweldig. Met een groot gevoel voor taal én stijl is het manuscript onder de loep genomen en naar een hoger plan getild. Als grote meerwaarde heb ik ervaren dat, naast deze taal- en stijltechnische ingrepen, ook inhoudelijk zeer empathisch met mijn verhaal werd omgegaan. Zo liepen taalpurisme én oprechte betrokkenheid hand in hand. Een pluim voor Pluym, een aanrader.”

Studio Kronenberg

Ben je klaar voor succes? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!