Meer succes behalen?

Met heldere, doeltreffende communicatie bereik je moeiteloos jouw ideale klant.

Met heldere, doeltreffende communicatie bereik je moeiteloos jouw ideale klant.

Zakelijke teksten maken of breken jouw succes als ondernemer. Als je een product of dienst aanbiedt, wil je jouw potentiële klant op zo’n manier aanspreken, dat hij niet om jou heen kan. Dat hij er direct van overtuigd is dat hij bij jóu moet zijn, in plaats van bij de concurrent. En dat hij altijd weer bij jou zal terugkomen.

Meer succes door sterke zakelijke teksten

Wat heb je daarvoor nodig? Zakelijke teksten die scherp en prikkelend zijn en die een overtuigingskracht hebben waar je ‘u’ tegen zegt. Met de juiste woorden op de juiste plek en met de perfect gekozen schrijftoon. Teksten die jouw potentiële klant meteen het gevoel geven dat hij te maken heeft met een professioneel, betrouwbaar, authentiek en vakkundig bedrijf. 

Geen geboren salestijger en/of taaltalent?

Dan kan dit een behoorlijke uitdaging zijn. Laat het daarom over aan een tekstprofessional die weet wat hij doet en je zult zien dat het zich dubbel en dwars terugverdient.

Niet dromen, maar doen

Ik zet mijn kennis en ervaring als tekstschrijver graag voor jou in. Zodat jij met zakelijke teksten moeiteloos jouw ideale klant bereikt. En jouw omzet daardoor moeiteloos groeit. Ik verzorg webteksten en online content (social media & blogs), maar help bijvoorbeeld ook met alle liefde bij het schrijven en ontwikkelen van een volledige training en/of cursusmateriaal. Klik dus snel door om te lezen wat ik voor jou kan betekenen, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie jou voor gingen?

mario loefen

“Een professionele uitstraling is essentieel, een taalfout kan dit echter snel teniet doen. En laten wij eerlijk zijn, een d of t is snel verkeerd geplaatst. Via mijn netwerk ben ik bij Piya Huisman van Tekstbureau Pluym uitgekomen. En ik moet eerlijk toegeven dat dit een heel prettige sparringpartner is. Zij maakt duidelijke afspraken, werkt uitermate nauwkeurig en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen en wij zullen vaker van haar diensten gebruik maken.”

Edge Solutions
Vitor Neto

“Ik ben zeer verrast over hoe Piya mij met de teksten kon helpen. Van mijn slechte teksten kon zij goed leesbare teksten maken die ook nog eens doeltreffend waren. Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ze gecorrigeerd zijn. Een aanrader!”

Staffice

“Piya doet wat zij belooft en geeft waar voor je geld! Ik geniet van haar diensten wanneer ik twee ogen meer nodig heb, een neutrale bril en een heldere geest. Zij voelt je goed aan en geeft haar input op tijd. Van harte aanbevolen.”

Zerafet Tenwolde-Cansizoglu
Z3DLabs
Emeli Colen

“Als perfectionist wil je een mooi product afleveren. Bij het lezen van Piya’s pitch voor de opdracht voelde ik meteen de klik. Het eerste Skypegesprek ging lekker vlot en ondanks het feit dat ik in Curaçao zit en Piya in Nederland, bleek die afstand niet uit de samenwerking. De professionaliteit straalde er vanaf de eerste dag van af en ik kreeg ter voorstel een werkvolgorde en basisopzet van de indeling van het boek toegestuurd. Ik zag meteen dat ik met iemand te maken had die mij waar nodig kon sturen en mijn product naar een hoger niveau kon tillen. In drie maanden hebben we een volwaardige training neergezet, waarin Piya aan één woord voldoende had om er zinnen van te maken. Zij is daarmee mijn rechterhand en linkerhersenhelft geworden in de ontwikkeling van Challenge Accepted by Emeli.”

BLACK Curaçao

Ben je klaar voor succes? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!